Mala oaza za male pačiće

Vrtić „Pačići“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete za mališane uzrasta od 2 godine do polaska u školu.

U našem vrtiću Vaše dete će provesti najlepši period svog detinjstva uz pregršt opuštene dečije igre, kvalitetne edukacije i zanimljivih sadržaja. Pored sertifikovanog kadra, u našem timu je prisutan pedijatar i psiholog, kao i predavač engleskog jezika, tim kreativnih umetnika koji će probuditi ljubav i talenat Vašeg deteta.

Zajednički učestvujemo u građenju ličnosti Vašeg deteta. Ono što nas izdvaja od drugih vrtića je da deca svakodnevno uče engleski jezik-kroz igru, vizuelna i auditivna sredstva.

U radu sa decom primenjujemo Montesori sistem učenja koja ima za cilj razvoj deteta u samostalnu i samosvesnu osobu, a samo se takva osoba može razviti u korisnog i vrednog člana svoje sredine i društva u celosti.

Zdrava ishrana zadovoljava nutritivne potrebe i utiče na zdravlje i kvalitet budućeg života deteta. Jelovnik je prilagođen deci u saradnji sa nutricionistom i ketering službom.

Naš prostor

Uređenje po dečijoj meri

U ugodnom i svetlom prostoru koji je opremljen po svetskim standardima i u potpunosti prilagođen potrebama mališana, deci su na raspolaganju brojni sadržaji i programi prilagođeni njihovom uzrastu.

Zahvaljujući prelepom okruženju u kojem se vrtić Pačići nalazi, kao i blizini reke Save, deca imaju priliku da svakodnevno borave na svežem vazduhu i uživaju u igri sa drugarima.

Lokacija

Mala oaza blizu reke

Zahvaljujući prelepom okruženju u kojem se vrtić Pačići nalazi, kao i blizini reke Save, deca imaju priliku da svakodnevno borave na svežem vazduhu i uživaju u igri sa drugarima.

Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina 51, blok 70. Do nas je vrlo lako doći. Postoji parking mesto ukoliko dovozite dete kolima.

Okruženje je veoma bezbedno i osigurano tako da ne postoji opasnost od velikih ulica ili buke.